Informatii in Romania doar la:

004. 0731.136.551

Vă prezentăm câteva din experienţele celor care au folosit aceste produse şi problemele soluţionate!

Cateva dintre afecţiunile asupra cărora Suplimentele AyurvedaTrust au avut efect:

Riduri, Laringo-tomie, Diabet tip II, coxartroză, adenom de prostată, Operaţie de sân, Constipaţie, scaune dureroase, Naştere prematură, Dureri ale articulaţiilor în zonele genunchiului, ale cotului, gleznei şi ale degetelor, Tumoră malignă la creier şi la vezica urinară, Osteoporoză avansată, dureri nevrotice şi reumatice, Câine paralizat, Dureri de cap, ameţeli, Prostată cu metastază, Ciupercă la unghie, Tumoră la plămâni, Tumoră la vezică, Amigdalite repetate, Stare generală proastă şi dureri de cap, Tumori maligne la sân şi la ovare, Tumoră la ficat, Operaţie la colon, Hipertensiune, Tumoră malignă, Tumoră malignă, Infarct, Tumori maligne la ovar, Dureri reumatice şi afecţiuni ale sistemului nervos, Hipertensiune şi vasodilataţie, Psoriazis, Întărirea sistemului imunitar 

Riduri
Pastilele „magice” dau o poftă de viaţă grozavă şi parcă o luciditate într-un fel aparte; de asemenea, pastilele „magice”,  Life_Energy au impresionat-o şi pe mama. Simte că  Life_Energy e şi antirid.

Sabina-Maria Barg. , Bacău, Romania.

Laringo-tomie
Sunt un bărbat de 68 de ani. În martie 2008 medicii m-au diagnosticat cu o tumoră malignă pe laringe şi pe faringe – stare avansată. Prin consumarea de Stop_Tumoral s-a putut evita laringo-tomia. Doza care a fost luată: 8Unităţi/zi, în 4 serii, la ore fixe, cu 30min. înainte de masă.
Bogdan Stroe, Simeria, Romania

Diabet tip II, coxartroză, adenom de prostată
Mi s-a pus diagnostic de adenom de prostată acum 3 ani, de diabet sufeream de 6 ani şi coxartroză o căpatasem de un an. Mă săturasem de regim pentru diabetici, mai ales de restricţiile impuse pentru că toată viaţa am vrut să fiu liber în trairile mele. Mai tot timpul eram ameţit, nervos şi irascibil. Nu mă puteam concentra. Articulaţiile inghinale mă dureau mereu iar simptomele prostatei mă deranjau în fiecare noapte și nu mai puteam să mă odihnesc deloc. E de-a drept enervant să simţi tot timpul nevoia de a urina şi sa ai senzatia ca niciodata nu e gata totul. Ştiam că tumora se poate transforma oricând în cancer. Viaţa mea sexuală era un dezastru. Soţia mea e înţelegătoare dar mă săturasem să o văd cum se întristează şi începe să creadă că am ajuns la varsta cand nu ne vom mai atinge. Din curiozitate dar şi pentru că nu mai ştiam ce să iau am încercat tratamentul fitoterapeutic cu Stop_Tumoral. În primul rând am început să mă odihnesc şi să nu mai simt nevoia de a merge mereu la toaletă. Acesta a fost un pas imens. Apoi durerile coxartrozei au scăzut ca intensitate până au disparut complet. Nu pot să zic ca le simt lipsa. Am început să mănânc şi să mă pot bucura de alimentele care îmi erau interezise de regimul pentru diabet. Glicemia a revenit la valorile normale. Deşi sunt trecut de varsta tinereţii niciodată nu m-am simtit mai plin de vitalitate şi de energie. Nu ştiam că plantele pot face atatea lucruri minunate.
Virgil Neamţu, Oneşti, Romania.

Operaţie de sân
Sunt o femeie de 44 de ani. Am avut o operaţie de sân; la analize cu ultrasunete se putea vedea formarea unui nodul. Timp de 3 luni am luat Stop_Tumoral, zilnic câte 9 Unităţi şi la următoarea analiză UH deja nu se mai vedea nodul care avea diametrul de 5mm. Această afirmaţie o pot dovedi şi prin toate analizele mele actualizate periodic, din 6 în 6 luni.
Dordea Livia, Iaşi.

Constipaţie, scaune dureroase
Fetiţa mea de 6 ani era frecvent bolnavă. Problemele ei erau constipaţia, scaune dureroase. Prin folosirea a maximum 2 Unităţi de Stop_Tumoral problemele amintite au dispărut. O altă problemă de a noastră era şi faptul că, fetiţa noastră nu avea poftă de iar mâncare, respectiv creştea într-un ritm alert. Medicii i-au prescris Vitacolin pentru îmbunătăţirea poftei de mâncare, pe lângă acesta primea Life_Energy , zilnic câte 1-2caps. Rezultatul fost că tot anul nu s-a mai îmbolnăvit, i s-a îmbunătăţit semnificativ pofta de mâncare. Greutatea ei era normală.
Dorina Lazăr, Mărăşeşti.

Naştere prematură
Sunt o femeie de 38 de ani. Am avut o naştere prematură, am născut cu o lună înainte de termen. După naştere apa din ţesuturi nu s-a reabsorbit. Medicul mi-a prescris injecţie cu vitamina C. Mi-am alăptat fetiţa până la vârsta de 18 de luni, dar era o problemă cu pofta mea de mâncare. Greutatea mea era de 45 de kg, iar înălţimea de 168 cm. Ameţeam continuu, starea mea generală era rea. În această perioadă am cunoscut produsul Stop_Tumoral. După o cură de trei luni pofta de mâncare s-a îmbunătăţit, mi-am reatins din nou greutatea iniţială de 52 kg. De aceea în fiecare an, în perioada iernii, repet cura anuală de întreţinere de 3 luni. D.Mariana., Miercurea Ciuc

Dureri ale articulaţiilor în zonele genunchiului, ale cotului, gleznei şi ale degetelor
Sunt o femeie de 52 de ani. În urmă cu câţiva ani începusem să am dureri ale articulaţiilor în zonele genunchiului, cotului, gleznei şi a degetelor. Medicul mi-a prescris analgezice, diferite creme cu conţinut de camfor, dar problemele mele n-au dispărut. Folosesc de jumătate de an Life_Energy . Durerile mele s-au ameliorat în urma folosirii sale regulate. Pentru ca Life_Energy să aibă efect benefic maxim, zona dureroasă, trebuie masată zilnic timp de 5-10 minute.
Sorina Fărcăşanu, Sibiu, Romania.

Tumoră malignă la creier şi la vezica urinară
Sunt un bărbat de 58 de ani. Am fost diagnosticat cu tumoră malignă la creier şi la vezica urinară. Între timp s-au produs nişte modificări şi la plămâni pentru care nu puteam lua nici un fel de tratament medicamentos. Din august 2003 iau Stop_Tumoral, zilnic câte 2 Unități/oră, respectiv beau în mod regulat ceaiuri din plante medicinale. După 20 de luni am fost supus unui tratament de radioterapie pentru tumora de la creier. Sunt convins că starea de sănătate perfectă se datorează efectului benefic al suplimentului alimentar Stop_Tumoral.
Mulţumesc!
S. Károl, Ungaria.

Osteoporoză avansată, dureri nevrotice şi reumatice
Am 85 de ani. Din cauză că am primit multe medicamente am făcut o hemoragie internă şi tocmai din acest motiv mi s-a interzis să mai iau altceva. De altfel sufăr şi de osteoporoză avansată şi am dureri nevrotice şi reumatice. De 3 ani iau Life_Energy, zilnic de 3 ori câte 1-2 capsule, concomitent folosesc şi Stop_Tumoral. Am avut tensiunea 240/130, acum este de 130-140/70. Am avut trei infarcturi şi am fost operat la fiere, amigdale şi apendice. Începând din aprilie anul acesta iau şi Stop_Tumoral şi mă simt foarte bine. Înot, fac sport, mă ocup cu voie bună de grădină, aranjez totul singură în jurmeu.
D-na R. Franzeska, Budapesta, Ungaria.

Câine paralizat
În februarie 2007 bătrânul meu câine a paralizat. Era o idee…să-l eutanasiem, dar fratele meu de 23 de ani i-a mai dat o şansă. A sunat la Ayurveda Trust, unde i s-a propus să încerce Stop_Tumoral. Am cumpărat o cutie de Stop_Tumoral, iar peste aproximativ 30 de zile, câinele fusese vindecat. De atunci e bine dispus şi din nou jucăuş. De asemenea, şi-a recăpătat vocea şi se joacă acum şi cu mingea. Iar noi ne bucurăm şi ne minunăm de vindecarea lui.
Ritter Michael L.,Germania

Dureri de cap, ameţeli
Sunt o femeie de 36 de ani. Aveam dureri de cap, ameţeli, mă simţeam rău. Nici cu o analiză completă n-au reuşit specialiştii să depisteze ce-mi cauzează problemele amintite, dar am primit medicamente pe bază de infuzie, care însă n-au avut nici un efect. O cunoştinţă de a mamei mi-a propus să iau Stop_Tumoral. Am luat şi am consumat trei cutii din acest produs. Am consumat zilnic 2 Unități. Stările de rău îmi dispăruseră. Mă bucur că am încercat produsul. Ţin să aduc multe mulţumiri pentru starea mea de bine de acum, îmi prinde bine după atâţia ani.
Szabo. V., Ungaria

Prostată cu metastază
Sunt un bărbat de 67 de ani. Boala mea: prostată cu metastază de os. Primesc un tratatament medicamentos de foarte mult timp şi anume Bonephos. Din ianuarie anul acesta, 2008, iau Stop_Tumoral şi capsule de Life_Energy. Efectul produselor le simt prin însăşi buna dispoziţie pe care o am şi mă simt în putere deplină. La începutul acestui tratatment analizele de laborator arătau că vvt-a fost de 2,800 T/1, în prezent ultimul fusese de 3,460 T/1. Eu cred că îmbunătăţirea e consecinţa acestui tratament. Timp de jumătate de an luam zilnic o cantitate de 1-2 Unităţi/oră, ziua din Stop_Tumoral, iar din  Life_Energy câte 2-3 capsule zilnic. În prezent folosesc 4 Unităţi din Stop_Tumoral.
Maya Gy. I., Polonia.

Ciupercă la unghie
Sunt o femeie de 55 de ani. De aproximativ un an mi-a apărut o ciupercă la unghie. Medicul mi-a recomandat unguent „Canesten”, dar nu mi-a fost de folos. Un cunoscut mi-a atras atenţia asupra produselor 100% din plante  Life_Energy şi Stop_Tumoral. Timp de o săptămână, zilnic, de trei ori luam o Unitate din Stop_Tumoral şi 1-2 capsule din Life_Energy. Ciuperca a dispărut complet.
Anny B. Peterson, Anglia.

Tumoră la plămâni
Sunt un bărbat în vârstă de 74 de ani. În urmă cu doi ani mi s-a depistat că am o tumoră la plămâni, care nu poate fi operată. Am făcut radioterapie şi chemoterapie. Nu de mult am început să iau Stop_Tumoral şi capsule Life_Energy. Am folosit 3 cutii de Stop_Tumoral până în prezent. Starea mea generală e foarte bună, mă simt mai puternic şi sănătos. Mulţumesc!
Walter. J., Anglia

Tumoră la vezică
Sunt o femeie de 56 de ani. Am avut o tumoră la vezică. După apariţia ei, timp de un an, lunar o dată primeam tratament chemoterapeutic direct în vezică. De atunci merg în mod regulat la control, înainte – din 3 în 3 luni, iar acum la fiecare 6 luni, dar din fericire nu am recidivat. Sper să şi rămână aşa. După ce am consumat două luni Stop_Tumoral, nu am mai avut nevoie de vechile medicamente şi nici piciorul nu mi se mai umflă acum. După operaţie nu am primit tratament medicamentos. Începând din martie 2003, timp de un an am folosit zilnic câte 4-8 Unităţi de Stop_Tumoral şi 1-3 capsule de Life_Energy.
D-na Saty A., Pune, India.

Amigdalite repetate
Sunt o femeie de 31 de ani. Problema mea o constituia o cicatrice rămasă în urma unei răceli şi care s-a format pe plămâni, cauzându-mi dureri în timpul mersului pe scări sau în timpul ridicării unor greutăţi. Am început să iau Stop_Tumoral şi Life_Energy. În primele trei luni consumam zilnic 3 Unităţi de Stop_Tumoral, în lunile 4,5,6, câte 20 ml, apoi zilnic doza de întreţinere de 2 Unităţi. Nu am urmat nici un fel de tratatament medicamentos, am urmat doar acest tratatament cu aceste produse. Pe săptămână ce trecea durerile dispăreau, mi se îmbunătăţea starea generală, însă în continuare oboseam foarte repede. Simţeam că mi se dilată venele, cum se curăţă. Mi s-au retras chiar şi varicele. Între timp scăpasem definitiv de amigdalite repetate, care-mi cauzau probleme lunar sau la fiecare a doua luni încă din copilărie. Acum dacă răcesc boala dispare după 2-3 zile.
V. Benutti.

Stare generală proastă şi dureri de cap.

Sunt un băiat de 16 ani. Aveam o stare generală proastă cauzată de probleme şcolare, probleme de învăţătură, stres. Medicul de familie mi-a prescris calmante, apoi la recomandarea sa am încercat Stop_Tumoral şi Life_Energy. Din Stop_Tumoral luam zilnic o Unitate de 3 ori, la ore diferite, timp de 4 luni. Din  Life_Energy luam zilnic câte 1-3 capsule în lichide: ceai, lapte sau supă. După două luni am observat că asimilez mult mai uşor materia de învăţat şi nu obosesc atât de repede. Îmi dispăruseră şi durerile de cap. Gândirea îmi devenise mai limpede, mult mai bună. Dispăruse senzaţia de oboseală, nu mai eram abătut. Folosesc şi până în ziua de azi, anual, câte 3-4 luni Stop_Tumoral sau Life_Energy.
N.Levi, Israel.

Tumori maligne la sân şi la ovare
Sunt o femeie de 58 de ani. În 1999 am fost operată la sân din cauza unei tumori maligne, iar în 2007 operată din nou din cauza unei tumori ovariene. După prima operaţie am primit 5 tratamente de chemoterapie, după a doua 8 tratamente similare, respectiv câte o tabletă Aromasin, zilnic. Începând din februarie folosesc Stop_Tumoral, în cantitate zilnică de 6×2 Unități. Acest tratament îl fac până în ziua de azi. De când folosesc produsul, Dvs. starea mea generală e mult mai bună, mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, nu obosesc. În prezent starea mea de sănătate este bună. Merg la control medical periodic. Rezultatele analizelor sunt negative. Le-am recomandat şi cunoscuţilor mei aceste produse, după ce am constatat efectul lor benefic pe propria-mi piele. Şi soţul meu le consumă, chiar dacă nu are o anume suferinţă, dar a constatat că starea lui generală s-a îmbunătăţit considerabil.
L. György S., Ungaria.

Tumoră la ficat
Sunt o femeie de 53 de ani. În 2005 mi s-a depistat o tumoră la ficat. Am primit 9 tratatamente de chemoterapie iar apoi diferite analgezice şi produse contra greţurilor. Am început să folosesc Stop_Tumoral, la început 6×2 apoi 4×3 Unităţi. Am continuat astfel timp de 8 luni. În tot acest timp starea mea s-a îmbunătăţit, produsul mi-a dat încredere, mi-a redus senzaţia de durere. În loc de 1-3 luni au trecut 9 luni fără dureri.
Samuel R. Obrain, Anglia

Operaţie la colon
Pe 2005 am suferit o operaţie la colon. După operaţie timp de şase luni, lunar câte 5 zile primeam un tratatment de chemoterapie prin infuzie. Două luni am folosit Avemar, dar mi s-a recomandat să încerc şi Stop_Tumoral. Începând din martie 2007 până pe 31 martie 2008 am folosit zilnic câte 8 Unităţi din acest produs . Din aprilie 2008 până la 30 septembrie 2008 am scăzut cantitatea la 4 Unităţi. În prezent folosesc din nou 4 Unităţi, după o pauză de o lună. Merg la control la fiecare 6 luni. Starea mea este stabilă.
H.Naomi, Africa de Sud.

Hipertensiune
Sunt un bărbat de 67 de ani. Aveam probleme din cauza hipertensiunii. Medicul de specialitate mi-a prescris Co Renitek şi Nordopinină. Lunar iau câte un flacon din Stop_Tumoral, aprox. 6-7 Unități pe zi. Datorită acestuia tensiunea mea a scăzut considerabil, nivelul superior a scăzut la 80-90.
Prof. F.Dunaway, Anglia.

Tumoră malignă
Pe 22 august 2005 am fost operată cu tumoră malignă. După aceea am primit 6 tratamente de chemoterapie. Între septembrie 2005 şi 18 februarie 2006 primeam tratament o dată pe lună. Între 1 octombrie 2006 – 1 octombrie 2007 am folosit Stop_Tumoral în cantitate zilnică de 8 Unități. După aceea şi până în ziua de azi folosesc regulat câte 3-4 Unități zilnic din acest produs. Pofta de mâncare şi starea mea generală sunt bune. Mi-am păstrat greutatea. În timp, tratamentele Stop_Tumoral m-au ajutat să previn starea generală proastă. Pentru că nu am început administrarea sa concomitent cu începerea tratamentului chimic, din păcate, a survenit căderea părului. Însă,  Life_Energy a favorizat creşterea sa rapidă. Acum am programare pentru control de jumătate de an. Controlul CT de la începutul lunii iulie mi-a demonstrat că sunt fără simptome.
S. Roberta, Italia.

Prostată
Boala soţului meu începuse acum 5 ani. În ianuarie 2003 a suferit o operaţie radicală. I s-a îndepărtat prostata şi alte organe conexe. Stop_Tumoral l-am folosit pentru acest lucru. Soţul meu se simte bine, nu se cunoaşte ce probleme a avut. Dă impresia unui om realmente sănătos. Starea sa generală este bună. E tineresc, total vindecat. Folosim Stop_Tumoral şi  Life_Energy – anual ţinem o cură de patru luni folosind produsul Life_Energy.
Stop_Tumoral am început să-l folosim atunci când soţului meu i s-a depistat tumora. Chiar de la începutul folosirii produselor am fost pe deplin mulţumiţi de acestea. Ştiu că există foarte multe produse bune, dar mai bune decât aceste produse noi n-am găsit încă, de aceea mereu le recomand tuturor celor care au nevoie de ele, dat fiind că aceste produse sunt pentru toate vârstele. Sunt multifuncţionale, capabile să prevină şi să vindece multe boli. Le-am recomandat deja în cazul depresiilor, a diabetului, a durerilor articulaţiilor, a pancreasului, a anemiei, în cazul oboselii, pentru scleroza arterei coroanei cardiace, în cazul infarctului. Într-un cuvânt acestea sunt „medicamentele” tuturor.
Dr. N.Jenny,Anglia.

Infarct
Sunt un bărbat de 63 de ani. În 2001 am suferit un infarct. Am suferit o operaţie şi la coroana cardiacă. Medicul mi-a prescris un tratament medicamentos. Luând Stop_Tumoral starea mea de după operaţie este bună. Timp de 2 ani luam zilnic 2×2 Unități din acest produs. Fenomenele însoţitoare dispăreau treptat. Insomnia mea este pe cale de dispariţie, starea mea generală este tot mai bună. Sunt convins că vindecarea mea se datorează produsului Stop_Tumoral.
John F., Anglia.

Tumori maligne la ovar
Am fost operată din cauza unei tumori maligne la ovar. După operaţie am primit un tratament de chemoterapie. Începând din 29 octombrie 2001 iau în permanenţă Stop_Tumoral şi capsulele de Life_Energy. Din Stop_Tumoral, la început luam zilnic 3 Unităţi, acum iau câte 4 Unităţi. În prezent, analizele de laborator sunt negative.
Renatte V., Germania

Dureri reumatice şi afecţiuni ale sistemului nervos
Sunt o femeie de 39 de ani. Din cauza durerilor reumatice şi ale unor afecţiuni ale nervilor am început să folosesc Stop_Tumoral zilnic 3×1 linguriţe împreună cu capsulele de Life_Energy. Am luat în continuare şi medicamentele prescrise de medic (Xanox, Eunoctin, Seropran). După patru luni de la începerea folosirii produselor, durerile reumatice s-au ameliorat, iar după 6 luni au dispărut. Problemele cu nervii s-au ameliorat. În prezent folosesc doar jumătate din cantitatea iniţială de medicamente prescrise.
D-na Patricia J., U.S.A.

Hipertensiune şi vasodilatare
Sunt un bărbat de 48 de ani. Începusem să iau Stop_Tumoral şi capsule  Life_Energy din cauza hipertensiunii – afecţiune pe care o aveam de ani de zile – şi a unei vasoconstricţii la picior. Înainte foloseam medicamente pentru scăderea hipertensiunii şi vasodilatare. Acum iau în continuu 3×1 capsule din Life_Energy. Datorită administrării continuu a acestor produse după 4 luni îmi mişcam piciorul mult mai uşor, deşi până atunci fiecare mişcare îmi cauza mari dureri. După jumătate de an problemele mele au dispărut în totalitate, tensiunea mi-a s-a normalizat.
Zinta J., Cipru

Psoriazis
Sunt o femeie de 25 de ani. Din 1990 sufăr de psoriazis. Ani la rând nici un fel de tratament medicamentos şi băi nu mi-au îmbunătăţit starea. Tot corpul meu era plin de răni. La îndemnul unei cunoştinţe am început să iau  Life_Energy şi Stop_Tumoral. După 3 luni de folosire a produselor pe corp nu-mi mai apăreau răni noi. Acest lucru era deja fantastic pentru mine. Eram plină de energie, simţeam că explodez de putere. Continuam să iau produsele. O schimbare radicală a survenit la 8 luni după ce începusem consumarea produselor. Atunci, începuseră să se vindece rănile, care după 12 luni au dispărut. De atunci mă duc liniştită şi la ştrand, mă pot dezbrăca, ceea ce până acum era doar un vis pentru mine, din cauza rănilor de pe corp. Din Stop_Tumoral iau 3×2 Unităţi, iar din capsulele de  Life_Energy zilnic 3-6 de capsule.
S.G. Bella, Torino, Italia.

Pentru ca multi colaboratori au solicitat, producatorul publica in continuare ingredientele unuia dintre cele mai eficiete remedii naturale de detoxifiere(si mai mult decat atat..).

COMPOZITIE Torsis(Stop_Tumoral) : Amestec dintr-un extract a 108 ingrediente, preparate dupa principii si metode Alchimice si stabilizate pe un suport  100% natural-fibros. Cateva componente:

 1. Arthemisia abrotanum,
 2. Angelicaarchangelica,
 3. Hidrastis canadensis,
 4. Vaccinium myrtillus,
 5. Centaurea cyanus,
 6. Polygala,
 7. Cynara scolymus,
 8. Arnica montana,
 9. Sylibum marianum,
 10. Rubus idaeus,
 11. Hibiscus trionum,
 12. Lappa,
 13. Occimum basilicum,
 14. Cucurbita, radix,
 15. Flavonoide(Antioxidanti vegetali: vit.C din Amalaky),
 16. Minerale naturale:Ca,
 17. Minerale naturale:Mg.,
 18. Rasini: de cedru negru siberian,
 19. Uleiuri Eterice:chimen negru egiptean,
 20. Uleiuri Eterice:Laurus nobilis,
 21. Valeriana officinalis,
 22. Rhamnus cathartica
 23. Convolvulus arvensis,
 24. Filipendula ulmaria
 25. Rhamnus frangula
 26. Viscum album,
 27. Alchemilla vulgaris,
 28. Coriandrum sativum,
 29. Achillea millefolium(extract, pulbere),
 30. Potentilla erecta(extract, pulbere),
 31. Equisetum arvense,
 32. Ribes nigrum, Siberian,
 33. Datura stramonium,
 34. Carduus nutans, extract,
 35. Primula elatior(Primula veris),
 36. Cerasus avium(radix),
 37. Thymus vulgaris(radix),
 38. Satureja hortensis(radix),
 39. Thymus serpillum,
 40. Chicorium intybus,
 41. Cuminum cyminum,
 42. Geum urbanum,
 43. Hippophaë rhamnoides,
 44. Aesculus hippocastanum(radix),
 45. Viburnum opulus,
 46. Marrubium vulgare,
 47. Lamium maculatum
 48. Urtica(radix, syberiana),
 49. Digitalis purpurea,
 50. Berberis vulgaris,
 51. Fraxinus excelsior(radix),
 52. Morus nigra(radix),
 53. Centarium umbellatum(radix),
 54. Chenopodium hybridum,
 55. Symphytum officinale,
 56. Agrimonia cupatoria,
 57. Tilia cardama
 58. Capsella bursa-pastoris,
 59. Viola declinata,
 60. Menyanthes trifoliata,
 61. Polygonum aviculare,
 62. Herniaria glabra,
 63. Fragaria vesca,
 64. Foeniculum vulgare,
 65. Hypericum perforatum,
 66. Salix babylonica,
 67. Melilotus officinalis,
 68. Salvia officinalis,
 69. Quercus sessiliflora,
 70. Cnicus benedictus,
 71. Sambucus nigra,,
 72. Eryngiumplanum,
 73. Saponaria officinalis,
 74. Calendula officinalis,
 75. Ruscus aculeatus,
 76. Adonis vernalis,
 77. Lythrum salicaria,
 78. Chelidonium majus,
 79. Rheum officinale,
 80. Melissa officinalis,
 81. Melissa officinalis,
 82. Rubia tinctorum,,
 83. Brassica sinapis,
 84. Origanum majorana,
 85. Matricaria chamomilla,
 86. Pirus baccata,
 87. Rubus,
 88. Hyoscyamus niger,
 89. Glaucium phoeniceum,
 90. Rosa canina,
 91. Betula verrucosa,
 92. Trigonella besseriana,
 93. Agropyrum repens,
 94. Crataegus monogyna,
 95. Hypericum perforatum(radix),
 96. Taraxacum officinale,
 97. Zea mays(radix),
 98. Plantago major,
 99. Pinus nigra(radix, siberian),
 100. Populus nigra,
 101. Tussilago farfara,
 102. Artemisia absinthium(radix),
 103. Pulmonaria officinalis,
 104. Aconitum,
 105. Acorus calamus(radix),
 106. Valeriana officinalis,
 107. Ononis spinosa,
 108. ioni de Aur Pur(alchemica medica)

Întărirea sistemului imunitar
Fiul meu are 5 ani. Când l-am înscris la grădiniţă am început să-i dăm  Life_Energy pentru întărirea sistemului imunitar. Zilnic primea câte 2 Unităţi din octombrie până în martie. În acest interval de acomodare, Kristóf nu a lipsit nici o zi de la gradinuta. În perioada iernii nu s-a îmbolnăvit. Gustul uşor amărui al produsului nu l-a deranjat pe copil.
V. György, Ungaria.

Acest site este  unul de informare si nu de vanzari!

Simplitate, pace, relaxare, fericire continua, sanatate, tinerete eterna, iubire neconditionata, prosperitate infinita, unicitate, Lumina curcubeului, .. si mai mult decat toate acestea, esti Tu. ‍Reveleaza-le!

Informatii in Romania doar la:

004. 0731.136.551