Marturisiri

Informatii in Romania doar la:

0731.136.551

Vă prezentăm câteva din experienţele celor care au folosit aceste produse şi problemele soluţionate!

Cateva dintre afecţiunile asupra cărora Suplimentele AyurvedaTrust au avut efect:

Riduri, Laringo-tomie, Diabet tip II, coxartroză, adenom de prostată, Operaţie de sân, Constipaţie, scaune dureroase, Naştere prematură, Dureri ale articulaţiilor în zonele genunchiului, ale cotului, gleznei şi ale degetelor, Tumoră malignă la creier şi la vezica urinară, Osteoporoză avansată, dureri nevrotice şi reumatice, Câine paralizat, Dureri de cap, ameţeli, Prostată cu metastază, Ciupercă la unghie, Tumoră la plămâni, Tumoră la vezică, Amigdalite repetate, Stare generală proastă şi dureri de cap, Tumori maligne la sân şi la ovare, Tumoră la ficat, Operaţie la colon, Hipertensiune, Tumoră malignă, Tumoră malignă, Infarct, Tumori maligne la ovar, Dureri reumatice şi afecţiuni ale sistemului nervos, Hipertensiune şi vasodilataţie, Psoriazis, Întărirea sistemului imunitar 

Riduri
Pastilele „magice” dau o poftă de viaţă grozavă şi parcă o luciditate într-un fel aparte; de asemenea, pastilele „magice”,  Life_Energy au impresionat-o şi pe mama. Simte că  Life_Energy e şi antirid.

Sabina-Maria Barg. , Bacău, Romania.

Laringo-tomie
Sunt un bărbat de 68 de ani. În martie 2018 medicii m-au diagnosticat cu o tumoră malignă pe laringe şi pe faringe – stare avansată. Prin consumarea de Torsis200 s-a putut evita laringotomia. Doza care a fost luată: 6Unităţi/zi(2capsule) în 6 serii, la ore fixe, cu 30min. înainte de masă dar si imediat dupa masă.
Bogdan Stroe, Simeria, Romania

Diabet tip II, coxartroză, adenom de prostată
Mi s-a pus diagnostic de adenom de prostată acum 3 ani, de diabet sufeream de 6 ani şi coxartroză o căpatasem de un an. Mă săturasem de regim pentru diabetici, mai ales de restricţiile impuse pentru că toată viaţa am vrut să fiu liber în trairile mele, in modul meu de fi. Mai tot timpul eram ameţit, nervos şi irascibil. Nu mă puteam concentra. Articulaţiile inghinale mă dureau mereu iar simptomele prostatei inflamate mă deranjau în fiecare noapte și nu mai puteam să mă odihnesc deloc. E de-a drept enervant să simţi tot timpul nevoia de a urina şi sa ai senzatia ca niciodata nu e gata totul. Ştiam că tumora se poate transforma oricând în cancer. Viaţa mea sexuală era un dezastru. Soţia mea e înţelegătoare dar mă săturasem să o văd cum se întristează şi începe să creadă că am ajuns la varsta cand nu ne vom mai atinge. Din curiozitate dar şi pentru că nu mai ştiam ce să iau am încercat tratamentul fitoterapeutic cu Torsis200. În primul rând am început să mă odihnesc şi să nu mai simt nevoia de a merge mereu la toaletă. Acesta a fost un pas imens. Apoi durerile coxartrozei au scăzut ca intensitate până au disparut complet. Nu pot să zic ca le simt lipsa. Am început să mănânc şi să mă pot bucura de alimentele care îmi erau interezise de regimul pentru diabet. Glicemia a revenit la valorile normale. Deşi sunt trecut de varsta tinereţii niciodată nu m-am simtit mai plin de vitalitate şi de energie. Nu ştiam că plantele pot face atatea lucruri minunate. In fine, cu Torsis200 am avut o mare sansa si succes in vindecare.
Virgil Neamţu, Oneşti, Romania.

Operaţie de sân
Sunt o femeie de 44 de ani. Am avut o operaţie de sân; la analizele cu ultrasunete se putea vedea formarea unui nodul. Timp de 3 luni am luat intensiv Torsis200: zilnic câte 9 Unităţi(3capsule), desi mi s-a recomandat sa iau doar 2capsule/6Unitati(adica de 6 ori cate o treieme din continutul unei capsule); şi la următoarea analiză UH deja nu se mai vedea nodulul care avea diametrul de 5mm. Această afirmaţie o pot dovedi şi prin toate analizele mele actualizate periodic, din 6 în 6 luni.
Dordea Livia, Iaşi

Constipaţie, scaune dureroase
Fetiţa mea de 6 ani era frecvent bolnavă si a pierdut ingrijorator din greutatea corporală. Problemele ei erau constipaţia, scaune dureroase. Prin folosirea a maximum 3 Unităţi(1capsula) de Torsis200 problemele amintite au dispărut. O altă problemă de a noastră era şi faptul că, fetiţa noastră nu avea poftă de iar mâncare desi era in perioada cand creştea într-un ritm alert. Medicii i-au prescris Vitacolin pentru îmbunătăţirea poftei de mâncare, pe lângă acesta primea Life_Energy, zilnic câte 1capsula dimineata. Rezultatul fost că tot anul nu s-a mai îmbolnăvit, i s-a îmbunătăţit semnificativ pofta de mâncare; imunitatea s-a pus la punct. Greutatea ei a revenit la  normal.
Dorina Lazăr, Mărăşeşti.

Naştere prematură
Sunt o femeie de 38 de ani. Am avut o naştere prematură, am născut cu o lună înainte de termen. După naştere apa din ţesuturi nu s-a reabsorbit. Medicul mi-a prescris injecţie cu vitamina C. Mi-am alăptat fetiţa până la vârsta de 18 de luni, dar era o problemă cu pofta mea de mâncare. Greutatea mea era de 45 de kg, iar înălţimea de 168 cm. Ameţeam continuu, starea mea generală era rea. În această perioadă am cunoscut produsul Torsis200. După o cură de trei luni pofta de mâncare s-a îmbunătăţit, mi-am reatins din nou greutatea iniţială de 52 kg. De aceea în fiecare an, în perioada iernii, repet cura anuală de întreţinere de 3 luni. D.Mariana., Miercurea Ciuc

Dureri ale articulaţiilor în zonele genunchiului, ale cotului, gleznei şi ale degetelor
Sunt o femeie de 52 de ani. În urmă cu câţiva ani începusem să am dureri ale articulaţiilor în zonele genunchiului, cotului, gleznei şi a degetelor. Medicul mi-a prescris analgezice, diferite creme cu conţinut de camfor, dar problemele mele n-au dispărut. Folosesc de jumătate de an Life_Energy . Durerile mele s-au ameliorat în urma folosirii sale regulate. Pentru ca Life_Energy să aibă efect benefic maxim, zona dureroasă, trebuie masată zilnic timp de 5-10 minute.
Sorina Fărcăşanu, Sibiu, Romania.

Tumoră malignă la creier şi la vezica urinară
Sunt un bărbat de 58 de ani. Am fost diagnosticat cu tumoră malignă la creier şi la vezica urinară. Între timp s-au produs nişte modificări şi la plămâni pentru care nu puteam lua nici un fel de tratament medicamentos. Din august 2018 iau Torsis200, zilnic câte 1Unitate/oră, respectiv beau în mod regulat si ceaiuri din plante medicinale. După 20 de luni am fost supus unui tratament de radioterapie pentru tumora de la creier. Sunt convins că starea mea de sănătate perfectă se datorează efectului benefic al suplimentului alimentar Torsis200, supliment pe care vi-l recomand cu mare încredere.
Mulţumesc!
S. Károl, Ungaria.

Osteoporoză avansată, dureri nevrotice şi reumatice
Am 85 de ani. Din cauză că am primit multe medicamente am făcut o hemoragie internă şi tocmai din acest motiv mi s-a interzis să mai iau altceva. De altfel sufăr şi de osteoporoză avansată şi am dureri nevrotice şi reumatice. De 3 ani iau Life_Energy, zilnic câte 1-2 capsule, concomitent folosesc şi Torsis200. Am avut tensiunea 240/130, acum este de 130-140/70. Am avut trei infarcturi şi am fost operat la fiere, amigdale şi apendice. Începând din aprilie anul acesta iau Torsis200; şi mă simt foarte bine. Înot, fac sport, mă ocup cu voie bună de grădină, aranjez totul singură în jurul meu.
D-na R. Franzeska, Budapesta, Ungaria.

Câine paralizat
În februarie 2007 bătrânul meu câine a paralizat. Era o idee…să-l eutanasiem, dar fratele meu de 23 de ani i-a mai dat o şansă. A sunat la Ayurveda Trust, unde i s-a propus să încerce timp de 1Luna Torsis200. Am cumpărat o cutie de Torsis200, iar peste aproximativ 30 de zile, câinele fusese vindecat. De atunci e bine dispus şi din nou jucăuş. De asemenea, şi-a recăpătat vocea şi se joacă acum şi cu mingea. Iar noi ne bucurăm şi ne minunăm de vindecarea lui.
Ritter Michael L.,Germania

Dureri de cap, ameţeli
Sunt o femeie de 66 de ani. Aveam dureri de cap, ameţeli, mă simţeam rău. Nici cu o analiză completă n-au reuşit specialiştii să depisteze ce-mi cauzează problemele amintite, dar am primit medicamente pe bază de infuzie, care însă n-au avut nici un efect. O cunoştinţă de a mamei mi-a propus să iau Torsis200. Am luat şi am continuat tratamentul; in total, in timp, am consumat trei cutii din acest produs. Am consumat zilnic 3Unități(fiecare Unitate era 1/3 dintr-o capsula). Stările de rău îmi dispăruseră. Mă bucur că am încercat produsul. Ţin să aduc multe mulţumiri pentru starea mea de bine de acum; îmi prinde bine după atâţia ani de munca si de situatii dificile prin care am trecut.
Szabo. V., Miercurea Ciuc

Prostată cu metastază
Sunt un bărbat de 67 de ani. Boala mea: prostată cu metastază de os. Primesc un tratatament medicamentos de foarte mult timp şi anume Bonephos. Din ianuarie anul acesta, 2018, iau Torsis200 şi capsule de Life_Energy. Efectul produselor le simt prin însăşi buna dispoziţie pe care o am şi mă simt în putere deplină. La începutul acestui tratatment analizele de laborator arătau că vvt-a fost de 2,800 T/1, în prezent ultimul fusese de 3,460 T/1. Eu cred că îmbunătăţirea e consecinţa acestui tratament. Timp de jumătate de an luam zilnic o cantitate de 1Unitate(1/3 dintr-o capsula)/3ore ziua din STorsis200 iar din  Life_Energy câte 1-2 capsule zilnic. În prezent folosesc doar 3Unităţi din Torsis200.
Mia Virginia Dumitrescu,Constanța

Ciupercă la unghie
Sunt o femeie de 55 de ani. De aproximativ un an mi-a apărut o ciupercă la unghie. Medicul mi-a recomandat unguent „Canesten”, dar nu mi-a fost de folos. Un cunoscut mi-a atras atenţia asupra produselor 100% din plante  Life_Energy şi Torsis200. Timp de o lună, zilnic, de trei ori luam cate o Unitate(1/3 dintr-o capsula) din Torsis200 şi 1-2 capsule din Life_Energy. S-a facut o detoxifiere profunda a ficatului, a limfei, a sângelui  si in final, nu o sa va vina sa credeți( sincer nici eu nu prea credeam), ciuperca a dispărut complet.
Anny B. Gallatini, Italia

Tumoră la plămâni
Sunt un bărbat în vârstă de 74 de ani. În urmă cu doi ani(2017) mi s-a depistat că am o tumoră la plămâni, care nu poate fi operată. Am făcut radioterapie şi chemoterapie. Nu de mult am început să iau Torsis200 şi capsule Life_Energy. Am folosit 3 cutii de Torsis200 până în prezent. Starea mea generală e foarte bună acum; mă simt mai puternic şi sănătos. Mulţumesc!
Valentin Marian, Buzău

Tumoră la vezică
Sunt o femeie de 56 de ani. Am avut o tumoră la vezică. După apariţia ei, timp de un an, lunar o dată primeam tratament chemoterapeutic direct în vezică. De atunci merg în mod regulat la control, înainte – din 3 în 3 luni, iar acum la fiecare 6 luni, dar din fericire nu am recidivat. Sper să şi rămână aşa. După ce am consumat două luni Torsis200, nu am mai avut nevoie de vechile medicamente şi nici piciorul nu mi se mai umflă acum. După operaţie nu am primit tratament medicamentos. Începând din martie 2018, timp de un an am folosit zilnic câte 3-6 Unităţi de Torsis200 si 1-2 capsule de Life_Energy.
D-na Diana Vasilescu Dora,București

Amigdalite repetate
Sunt o femeie de 31 de ani. Problema mea o constituia o cicatrice rămasă în urma unei răceli şi care s-a format pe plămâni, cauzându-mi dureri în timpul mersului pe scări sau în timpul ridicării unor greutăţi. Am început să iau Torsis200 şi Life_Energy. În primele trei luni consumam zilnic 3Unităţi(1capsula/zi) de Torsis200, în lunile 4,5,6, câte  6 Unități(2capsule/zi) apoi zilnic doza de întreţinere de 2 Unităţi. Nu am urmat nici un fel de tratatament medicamentos, am urmat doar acest tratatament cu aceste produse. Pe săptămână ce trecea durerile dispăreau, mi se îmbunătăţea starea generală, însă în continuare oboseam foarte repede. Simţeam că mi se dilată venele, cum se curăţă. Mi s-au retras chiar şi varicele. Între timp scăpasem definitiv de amigdalite repetate, care-mi cauzau probleme lunar sau la fiecare a doua luni încă din copilărie. Acum dacă răcesc boala dispare după 2-3 zile.
V. Benutti, Italia

Stare generală proastă şi dureri de cap.

Sunt un băiat de 16 ani. Aveam o stare generală proastă cauzată de probleme şcolare, probleme de învăţătură, stres. Medicul de familie mi-a prescris calmante, apoi la recomandarea sa am încercat Torsis200 şi Life_Energy. Din Torsis200 luam zilnic o Unitate de 3 ori, la ore diferite, imediat dupa ce serveam masa, timp de 4 luni. Din  Life_Energy, pentru ca ma cam deranja putin gustul usor amărui, luam zilnic câte 1-3 capsule în lichide: ceai, lapte sau supă. După două luni am observat că asimilez mult mai uşor materia de învăţat şi nu mai obosesc atât de repede. Îmi dispăruseră şi durerile de cap. Gândirea îmi devenise mai limpede, mult mai bună. Dispăruse senzaţia de oboseală, nu mai eram abătut. Folosesc şi până în ziua de azi, anual, câte 3-4 luni Torsis200 si  Life_Energy.
Nicolae Osipov, Tulcea

Tumori maligne la sân şi la ovare
Sunt o femeie de 58 de ani. În 2015 am fost operată la sân din cauza unei tumori maligne, iar în 2018 operată din nou din cauza unei tumori ovariene. După prima operaţie am primit 5 tratamente de chemoterapie, după a doua 8 tratamente similare, respectiv câte o tabletă Aromasin, zilnic. Începând din februarie 2019folosesc Torsis200, în cantitate zilnică de 6 Unități/zi si inainte de masa dar si imediat dupa. Acest tratament îl fac până în ziua de azi. De când folosesc produsul, Dvs. starea mea generală e mult mai bună, mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, nu obosesc. În prezent starea mea de sănătate este bună. Merg la control medical periodic. Rezultatele analizelor sunt încurajatoare. Le-am recomandat şi cunoscuţilor mei aceste produse, după ce am constatat efectul lor benefic pe propria-mi piele. Şi soţul meu le consumă, chiar dacă nu are o anume suferinţă, dar a constatat că starea lui generală s-a îmbunătăţit considerabil.
Laura Maghiar, București

Tumoră la ficat
Sunt o femeie de 53 de ani. În 2005 mi s-a depistat o tumoră la ficat. Am primit 9 tratatamente de chemoterapie iar apoi diferite analgezice şi produse contra greţurilor. Am început să folosesc Torsis200, la început 3Unitati apoi 2x3Unități: inainte si imediat dupa masă.   Am continuat astfel timp de 8 luni. În tot acest timp starea mea s-a îmbunătăţit, produsul mi-a dat încredere, mi-a redus senzaţia de durere. În loc de 1-3 luni au trecut 9 luni fără dureri.
Simona R., Botoșani

Operaţie la colon
Pe 2005 am suferit o operaţie la colon. După operaţie timp de şase luni, lunar câte 5 zile primeam un tratatment de chemoterapie prin infuzie. Două luni am folosit Avemar, dar mi s-a recomandat să încerc şi Torsis200. Începând din februarie 2017 până pe 31 martie 2020 am folosit zilnic câte 3 Unităţi din acest produs . Din aprilie 2020 până in septembrie 2020 am scăzut cantitatea la 2 Unităţi: folosesc imediat Torsis200 dupa masa de pranz si dupa cina. În prezent folosesc din nou 4 Unităţi, după o pauză de o lună. Merg la control regulat(la fiecare 3 luni. Starea mea este stabilă.
Radu Iftimie, Suceava

Hipertensiune
Sunt un bărbat de 67 de ani. Aveam probleme din cauza hipertensiunii. Medicul de specialitate mi-a prescris Renitek şi Nordopinină. Cam la 6luni iau câte o cutie  de Torsis200; folosesc aprox. 3 sau 4 Unități(3 sau 4 x 1/2capsula) pe zi; depinde de cate ori iau masa; pulberea din plante o pun sub limba timp de 5 la 15minute,  imediat cum termin de mancat. Datorită acestuia, tensiunea mea a scăzut considerabil, nivelul superior a scăzut la 80-90.
Prof. Vasile Armanasu, Cluj-Napoca

Tumoră malignă
Pe 22 august 2016 am fost operată cu tumoră malignă. După aceea am primit 6 tratamente de chemoterapie. Între septembrie 2016 şi 18 februarie 2017 primeam tratament o dată pe lună. Între 1 octombrie 2017  si 1 decembrie 2018 am folosit Torsis200 în cantitate zilnică de 6Unități(2 capsule: am împărțit ceea ce am gasit in interiorul capsulei in 3parti egale si am luat acea pulbere cu plante  inainte de a mânca si cam la 5minute dupa ce terminam masa; nu mai tarziu.  După aceea şi până în ziua de azi folosesc regulat câte 3Unități zilnic din acest produs. Pofta de mâncare şi starea mea generală sunt bune. Mi-am păstrat greutatea corporală desi slabisem oarecum(cam 3,5kg). În timp, tratamentul cu Torsis200, m-a scapat efectiv de acea stare generală proastă. Păcat că nu am început sa iau Torsis200 concomitent cu începerea tratamentului chimic; din păcate, a survenit căderea părului. Însă,  Life_Energy a favorizat regenerarea sa rapidă: nu mai este la fel de des ca inainte de chimioterapie dar acum pot spune ca am păr. Acum am programare pentru control de jumătate de an. Controlul CT de la începutul lunii iulie mi-a demonstrat că sunt fără simptome.
Sorina Manta, HUNEDOARA

Prostată
Boala soţului meu începuse acum 5 ani. În ianuarie 2019 a suferit o operaţie radicală. I s-a îndepărtat prostata şi alte organe conexe. Torsis200 l-am folosit pentru perioada de dupa aceasta intervenție. Soţul meu se simte bine, nu se cunoaşte ce probleme a avut. Dă impresia unui om realmente sănătos. Starea sa generală este bună. Ca stare, se poarta cam tinerește;    se simte total vindecat. Folosim Torsis200 şi  Life_Energy – anual ţinem o cură de trei luni folosind produsul Life_Energy(luam o cutie anual).
Torsis200 am început să-l folosim atunci când soţului meu i s-a depistat tumora. Chiar de la începutul folosirii produselor am fost pe deplin mulţumiţi de acestea. Ştiu că există foarte multe produse bune, dar mai bune decât aceste produse, noi n-am găsit încă, de aceea mereu le recomand tuturor celor care au nevoie de ele, dat fiind că aceste produse sunt pentru toate vârstele. Sunt cu actiuni multiple, capabile să prevină şi să vindece multe boli. Le-am recomandat deja în cazul depresiilor, a diabetului, a durerilor articulaţiilor, a pancreasului, a anemiei, în cazul oboselii, pentru afecțiuni  cardiace, în cazul infarctului. Într-un cuvânt acestea sunt „medicamentele” tuturor.
Dr. Crenguța C., Vaslui

Infarct
Sunt un bărbat de 63 de ani. În 2019 am suferit un infarct. Am suferit o operaţie şi la coroana cardiacă. Medicul mi-a prescris un tratament medicamentos. Luând Torsis200 starea mea de după operaţie este bună. Timp de 2 ani luam zilnic 3 Unități din acest produs. Fenomenele însoţitoare dispăreau treptat. Insomnia mea este pe cale de dispariţie, starea mea generală este tot mai bună. Sunt convins că vindecarea mea se datorează produsului Torsis200.
Ing. Ioan Oncilescu, Mediaș

Tumori maligne la ovar

Am fost operata(la 43 de ani) din cauza unei tumori maligne la ovar. După operaţie am primit un tratament de chemoterapie. Începând din 29 octombrie 2018 iau în permanenţă Torsis200 şi cate o lingurita dimineata de Elixirium_Forte. Din Torsis200, la început luam zilnic 3 Unităţi, acum iau câte 6 Unităţi. În prezent, analizele de laborator sunt bune.
Renata Alexandru P., Tg. Jiu

Dureri reumatice şi afecţiuni ale sistemului nervos
Sunt o femeie de 59 de ani. Din cauza durerilor reumatice şi ale unor afecţiuni ale nervilor tensionați, am început să folosesc Torsis200 zilnic cate 3 x 1Unitate(o treime dintr-o capsula; conținutul; imediat dupa ce mâncam ceva) , impreuna cu o capsula de Life_Energy(doar dimineata, pe stomacul gol; puneam sub limba continutul unei capsule). Am luat în continuare şi medicamentele prescrise de medic (Xanox, Eunoctin, Seropran, s.a.). După cam patru luni de la începerea folosirii produselor, durerile reumatice s-au ameliorat, iar după 6 luni au dispărut. Problemele cu nervii tensionați s-au ameliorat si ele.  În prezent folosesc doar jumătate din cantitatea iniţială de medicamente prescrise si ma simt excelent.
D-na Patricia Juganaru, Arad

Hipertensiune şi vasodilatare
Sunt un bărbat de 48 de ani. Începusem să iau Torsis200 şi capsule de Life_Energy din cauza hipertensiunii – afecţiune pe care o aveam de ani de zile – şi a unei vasoconstricţii la picior. Înainte foloseam medicamente pentru scăderea hipertensiunii şi vasodilatare. Acum iau în continuu 2×1 capsule din Life_Energy. Datorită administrării continuu a acestor produse minunate, după 6 luni îmi mişcam piciorul mult mai uşor, deşi până atunci fiecare mişcare îmi cauza mari dureri. După jumătate de an, problemele mele au dispărut în totalitate, tensiunea mi-a s-a normalizat.
Axinte Leonard Narcis, Craiova

Psoriazis
Sunt o femeie de  45 de ani. Din 2016 sufăr de psoriazis. Ani la rând nici un fel de tratament medicamentos sau băi nu mi-au îmbunătăţit starea. Tot corpul meu era plin de răni. La îndemnul unei cunoştinţe am început să iau  experimental Life_Energy şi Torsis200. După 3 luni de folosire a produselor, pe corp nu-mi mai apăreau răni noi. Acest lucru era deja fantastic pentru mine. Eram plină de energie, simţeam că explodez de putere. Continuam să iau produsele. O schimbare radicală a survenit  cam la aproximativ 8 luni, după ce începusem consumarea produselor. Atunci au  început să se vindece rănile, care după inca aproape 10luni au disparut. Acum duc o viata liniştită; chiar şi la ştrand, mă pot dezbrăca, ceea ce până acum era doar un vis pentru mine, din cauza rănilor de pe corp. Din Torsis200 iau in fiecare zi cate 3Unităţi)o capsula pe care o împart in trei părți) iar din capsulele de  Life_Energy cate 3capsule.
Stela Victoria Stăniloaie, Piatra Neamț

 

 

Pentru ca mai multi colaboratori au solicitat, producatorul publica in continuare ingredientele unuia dintre cele mai eficiete remedii naturale de detoxifiere(si mai mult decat atat..) din lume.

COMPOZITIE Torsis200:

Amestec dintr-un extract a 108 ingrediente, preparate dupa principii si metode Alchimice si stabilizate pe un suport  100% natural-fibros. Cateva componente:

 

 1. Angelica archangelica,
 2. Hidrastis canadensis,
 3. Vaccinium myrtillus,
 4. Centaurea cyanus,
 5. Polygala,
 6. Cynara scolymus
 7. Sylibum marianum,
 8. Rubus idaeus,
 9. Hibiscus trionum,
 10. Lappa,
 11. Occimum basilicum,
 12. Cucurbita, radix,
 13. Flavonoide(Antioxidanti vegetali: vit.C din Amalaky),
 14. Minerale naturale:Ca,
 15. Minerale naturale:Mg.,
 16. Rasini: de cedru negru siberian,
 17. Uleiuri Eterice:chimen negru egiptean,
 18. Uleiuri Eterice:Laurus nobilis,
 19. Valeriana officinalis,
 20. Rhamnus cathartica
 21. Convolvulus arvensis,
 22. Filipendula ulmaria
 23. Rhamnus frangula
 24. Viscum album,
 25. Alchemilla vulgaris,
 26. Coriandrum sativum,
 27. Achillea millefolium(extract, pulbere),
 28. Potentilla erecta(extract, pulbere),
 29. Equisetum arvense,
 30. Ribes nigrum, Siberian,
 31. Datura stramonium,
 32. Carduus nutans, extract,
 33. Primula elatior(Primula veris),
 34. Cerasus avium(radix),
 35. Thymus vulgaris(radix),
 36. Satureja hortensis(radix),
 37. Thymus serpillum,
 38. Chicorium intybus,
 39. Cuminum cyminum,
 40. Geum urbanum,
 41. Hippophaë rhamnoides,
 42. Aesculus hippocastanum(radix),
 43. Viburnum opulus,
 44. Marrubium vulgare,
 45. Lamium maculatum
 46. Urtica(radix, syberiana),
 47. Digitalis purpurea,
 48. Berberis vulgaris,
 49. Fraxinus excelsior(radix),
 50. Morus nigra(radix),
 51. Centarium umbellatum(radix),
 52. Chenopodium hybridum,
 53. Symphytum officinale,
 54. Agrimonia cupatoria,
 55. Tilia cardama
 56. Capsella bursa-pastoris,
 57. Viola declinata,
 58. Menyanthes trifoliata,
 59. Polygonum aviculare,
 60. Herniaria glabra,
 61. Fragaria vesca,
 62. Foeniculum vulgare,
 63. Hypericum perforatum,
 64. Salix babylonica,
 65. Melilotus officinalis,
 66. Salvia officinalis,
 67. Quercus sessiliflora,
 68. Cnicus benedictus,
 69. Sambucus nigra,,
 70. Eryngiumplanum,
 71. Saponaria officinalis,
 72. Calendula officinalis,
 73. Ruscus aculeatus,
 74. Adonis vernalis,
 75. Lythrum salicaria,
 76. Chelidonium majus,
 77. Rheum officinale,
 78. Melissa officinalis,
 79. Melissa officinalis,
 80. Rubia tinctorum,,
 81. Brassica sinapis,
 82. Origanum majorana,
 83. Matricaria chamomilla,
 84. Pirus baccata,
 85. Rubus,
 86. Hyoscyamus niger,
 87. Glaucium phoeniceum,
 88. Rosa canina,
 89. Betula verrucosa,
 90. Trigonella besseriana,
 91. Agropyrum repens,
 92. Crataegus monogyna,
 93. Hypericum perforatum(radix),
 94. Taraxacum officinale,
 95. Zea mays(radix),
 96. Plantago major,
 97. Pinus nigra(radix, siberian),
 98. Populus nigra,
 99. Tussilago farfara,
 100. Artemisia absinthium(radix),
 101. Pulmonaria officinalis,
 102. Aconitum,
 103. Acorus calamus(radix),
 104. Valeriana officinalis,
 105. Ononis spinosa,
 106. Astragalus membranaceus(extract concentrat)
 107. ioni de Aur Pur(alchemica medica)

Întărirea sistemului imunitar
Fiul meu Ciprian are 5 ani. Când l-am înscris la grădiniţă, ne-am interesat ce anume este mai bun si am început să-i dăm  si Life_Energy cate 1capsula si cate o Lingurita de Elixirium_Forte dizolvata in apa calduta sau ceai, dimineata: pentru întărirea sistemului imunitar. Zilnic primea câte 1capsula de Life_Energy, in perioada sezonului rece: din octombrie până în martie. În acest interval de acomodare, Cristian nu a lipsit nici o zi de la gradinita desi multi dintre colegii lui au  avut diferite forme de răceală. În perioada iernii nu s-a îmbolnăvit. Gustul uşor amărui al produsului Elixirium_F. si cel usor acrișor pentru Life_Energy, nu l-a deranjat pe copil, chiar s-a obisnuit cu el, astfel incat in perioada calda a verii, ne întreba cand mai primeste plante aromate pentru imunitate.
Victor Barsanu, Baia Mare

 

 

(Site de informare)

 

 

Simplitate,

pace, relaxare, fericire continua, sanatate, tinerete eterna, iubire neconditionata, prosperitate infinita, unicitate, Lumina curcubeului, .. si mai mult decat toate acestea,

esti Tu. ‍Reveleaza-le!

Toate produsele

AyurvedaTrust.com

includ elementele fizice si subtile ale vindecării, ale regenerării.

 

1MiNUT!.. Verifica cu un telefon scurt aici daca ai achizitionat cu ADEVARAT un produs original AYURVEDATRUST.COM

 

1Minute!.. Check with a short phone call here(english, german) if you have REALLY purchased an original AYURVEDATRUST.COM product

Informatii in Romania doar la:

0731.136.551